Menu
  • Fri fragt over 1,000 (DKK)
  • Levering 1-2 dage
  • Altid gave ved køb over 500 (DKK)

Cookies og persondata politik

Hvad er Cookies?

Ved at benytte spreeglee.com accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Der findes to hovedtyper af cookies: 1) en permanent cookie ligger tilbage på brugerens computer under en bestemt tid. 2) en sessioncookie lagres midlertidigt i computerens hukommelse under tiden en bruger er inde på en webside. Sessioncookies forsvinder når du lukker din webbrowser.

Hvordan anvendes cookies?

Spreeglee anvender cookies for at forbedre siden for brugeren. Eksempelvis ved at tilpasse siden efter brugerens valg og interesser og for, at kunne hjælpe med at holde styr på hvilke varer brugeren har lagt i sin indkøbskurv/fitting room. Desuden for, at kunne håndtere køb og sikre, at brugeren er logget ind på siden og derved slipper logge ind på hver ny side der besøges.

Permanente cookies anvendes blandt andet for at lagre dine eventuelle personlige indstillinger hos Spreeglee, så du eksempelvis slipper for at gentage visse valg hver gang du bruger siden og for at tilpasse og skabe information så relevant som muligt for dig. Sessioncookies anvendes bland andet med henblik på, at kunne registrere statistik over  anvendelse af siden.

Ved at godkende Spreeglees almene vilkår og/eller denne integritetspolicy og anvende Spreeglees webside, godkender du behandlingen af cookies, jf. denne beskrivelse. Hvis du ikke accepterer at cookies anvendes, kan du lukke af for cookies i din webbrowsers sikkerhedsindstillinger. Du kan også indstille webbrowseren, så du bliver spurgt hver gang Spreeglees webside forsøger placere en cookie på din computer. I webbrowseren kan også tidligere lagrede cookies slettes. Se webbrowserens hjælpesider for mere information. Desuden kan du når som helst slette cookies manuelt fra din harddisk.

Hvordan fjerner man cookies?

Hvis du ikke længere vil anvende cookies, kan du lukke af for cookies i indstillingerne i din webbrowser. Du kan også indstille webbrowseren så du informeres hver gang Spreeglees webside forsøger, at placere en cookie på din computer. Du kan også anvende din webbrowseren til at fjerne tidligere lagrede cookies.

Hvordan du fjerner cookies afhænger af hvilken webbrowser du anvender.

Hvis du anvender en PC kan cookies fjernes med hjælp af genvejskommandoen [CTRL]+[SHIFT]+[Delete].

Hvis det ikke fungerer eller du anvender en MAC, klik på linket for den webbrowser som du anvender:

Bemærk hvis du vælger, at du ikke vil anvende cookies, er funktionaliteten på visse dele af websiden begrænset. Du kan for eksempel ikke gennemføre et køb.

Persondatabeskyttelse

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du handler på spreeglee.com. Spreeglee ApS er dataansvarlig for vores hjemmeside spreeglee.com. Vi lever op til alle bestemmelser i persondataloven, og vi er også forpligtet til at overholde bestemmelserne i den danske årsregnskabslov. For eksempel vil relevante personoplysninger ikke blive slettet, før lovgivningens frister er udløbet.

Når du køber en vare på hjemmesiden, behandles din betaling via en sikker forbindelse, som sikrer at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende (for yderligere information, se afsnittet om betaling).

Vi registrerer IP-adressen hvorfra købet foretages. Denne information kan bruges i en eventuel politiefterforskning, da vi indberetter falske betalinger til politiet. Vi frigiver kontooplysninger og personlige data, når vi finder det nødvendigt for at overholde gældende lovgivning og bekæmpe svig blandt andet med betalingskort.


Hvilke oplysninger indsamler Spreeglee?


1. Disse oplysninger skal Spreeglee bruge i forbindelse med et køb

Når du handler på hjemmesiden beder vi dig oplyse dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og en alternativ leveringsadresse. Vi gemmer oplysningerne sikkert i Spreeglees eget interne VLAN-netværk, som er beskyttet af firewalls. Oplysningerne er kun tilgængelige for autoriserede medarbejdere hos Spreeglee. Vi anvender ikke logstatistik af de personlige oplysninger, og vi bruger dem kun i forbindelse med oprettelse og ekspedition af dine ordrer og til at hjælpe dig med dine forespørgsler. Som registreret i vores system har du altid indsigtsret, og du kan til enhver tid gøre indsigelse mod registreringen i henhold til bestemmelserne i persondataloven.


2. Disse oplysninger skal Spreeglee bruge når du tilmelder dig et nyhedsbrev

Du vil kun modtage nyhedsbreve fra os, hvis du aktivt har tilmeldt dig. Vi gemmer din e-mailadresse i en database på en beskyttet server. Kun Spreeglee har adgang til dine oplysninger sammen med en ekstern samarbejdspartner. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i e-mailen, som du har modtaget fra os.

Bemærk venligst:

Vi bruger kun din e-mailadresse til at behandle din ordre. Hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kræver det separat tilmelding fra dig.

Vi vil ikke overdrage, sælge eller gøre dine personlige oplysninger tilgængelige for en tredjepart, herunder andre virksomheder.