Nedenfor finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål.
Har du brug for yderligere informationer er du altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller via e-mail.
Leveringstiden er 1-3 arbejdsdage med PostNord - Vi tilbyder fri fragt på alle ordre til PostNord udleveringssteder i Danmark.
PostNord hjemmelevering koster 39 kr.
Så snart din ordre er sendt fra vores lager, sender vi en mail som bekræftelse på at dine varer er på vej.
Ved ordreafsendelsen, vil den mail vi sender dig, indeholde et unikt tracking number, så du kan følge din pakke under hele forløbet med PostNord.
Bemærk venligst at det kan tage op til 12 timer før pakken kan spores.
Vi tilbyder fri retur til alle vores kunder der ønsker at returnere en vare og som befinder sig i Danmark. Hos Spreeglee samarbejder vi med Pakkelabel.dk, og via deres returportal kan du kvit og frit bestille en returlabel og downloade vores returseddel.

Du finder links og fuld vejledning til hvordan du sender retur her: https://spreeglee.com/pages/returnering

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal returnere et produkt så kontakt os på: Info@spreeglee.com eller på telefon: 31 67 77 77 Du kan læse mere om gældende vilkår for retur og reklamation under afsnittet returnering i vores handelsbetingelser.
Ja det kan du godt, såfremt vi ikke allerede har pakket og afsendt din ordre.
Hvis du fortryder dit køb, send venligst en hurtig mail til Info@Spreeglee.com eller kontakt os via telefon: 31 67 77 77 og vi vil se om vi kan nå at annullere din ordre.
Du har altid i følge loven 14 dages fortrydelsesret, og dette gælder også på onlinekøb her hos Spreeglee.com.
Hvis du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du give os besked om dette inden for 14 dage efter, at du har modtaget produktet.
Hvis du fortryder dit køb, skal du anvende vores returnerings system, du finder mere information om dette under Returnering her under FAQ, eller i vores Footer.
Hvis du har spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon: 31 67 77 77 eller via mail: Info@Spreeglee.com
Af og til sker der fejl, men vi gør vores bedste for at løse dem så problemfrit som muligt.
Hvis du har opdaget, at vi har lavet en fejl i din ordre, kontakt venligst kundeservice på Info@Spreeglee.com, eller via telefon: 31 67 77 77, så hjælper vi dig gerne.